top of page

Ans Breetveld in de media

Omroep Castricum

Televisie uitzending bij Omroep Castricum:

Couleur LoCALe

De opname was op 16 december 2023

Vanaf 19.42 minuten vertel ik over de impact van seksueel misbruik:

Radio Beverwijk

Interview bij Radio Beverwijk over seksueel misbruik en het boek 'Brief aan mijn dader'.

20 november 2023

Ik vertel waarom ik veertig jaar verzweeg dat ik misbruikt werd. Over schuld en schaamte. Waardoor ik vatbaar werd voor misbruik.
Over vergeving. Waardoor een dader een dader wordt. Waarom het zo moeilijk is om over misbruik te praten. En over mijn volgende boek.

Interview Radio Beverwijk zonder muziekRichard Koning interviewt Ans Breetveld
00:00 / 22:41

Noordhollands
Dagblad

Ans is tussen haar 18e en 23e seksueel misbruikt. Veertig jaar lang sprak ze er met niemand over, maar nu is er een boek. ’Ik walg van je’

15 november 2023

Ans Breetveld is tussen haar 18e en 23e seksueel misbruikt. Veertig jaar lang sprak ze er met niemand over. Nu is haar verhaal door iedereen in haar boek ’Brief aan mijn dader’ te lezen. Met haar verhaal hoopt ze anderen te inspireren hun zwijgen te doorbreken.

De Castricummer

Hoe kunnen we over misbruik praten?

11 november 2023

CASTRICUM - Minstens tweeëntwintig procent van de vrouwen en zes procent van de mannen in Nederland heeft te maken gehad met seksueel geweld. We weten het niet van elkaar want we zwijgen erover. Ook Ans Breetveld doorbrak pas na veertig jaar haar geheim door erover te schrijven. Het resultaat daarvan is Brief aan mijn dader, een roman over trauma en vergeving.

bottom of page