Het is bijna zover:

MIJN Roman

Veertig jaar geleden werd een vrouw seksueel misbruikt. Via internet vindt ze de dader terug.

Ze schrijft hem een brief zodat ze eindelijk haar leed kan verwerken. 

Al schrijvende slaat de twijfel toe. Was hij wel de dader?

Auteur: Ans Breetveld

Hoofdstuk 1: De brief

Ik walg van je. Ik wil dat je dat weet. Nooit eerder heb ik het tegen je gezegd.
Vanaf mijn plek aan de eettafel staar ik uit het zijraam in de richting van Beverwijk, waar jij vroeger woonde. Het is mogelijk dat jij daar nog steeds rondrijdt op je fiets. Er is altijd het risico dat ik je tegenkom.
Stel je voor dat ik ga winkelen in de Breestraat, bij H&M bijvoorbeeld. Ik kies een jurkje uit een rek en loop naar de paskamer. Daar sta jij, voor een spiegel. Je past een trui of een overhemd.
Eén moment zuigen jouw ogen zich vast aan mijn wangen die meteen gloeiend heet worden. Vliegensvlug draai ik me om, loop een paskamer in en trek het gordijn met een ruk achter me dicht. Ik ga op het krukje zitten. Mijn adem stokt. Mijn handen plukken in het jurkje.
Koude golven van rollende oceanen verkillen mijn hart. Dan ga ik staan, mijn oor tegen het gordijn, tot ik zeker weet dat jij je trui of overhemd hebt afgerekend en weg bent bij de kassa. 
Trillend schuif ik het gordijn een stukje open, mijn ogen gaan van links naar rechts, het jurkje in mijn hand. Ik loop naar een rek en hang het terug.
Buiten speur ik tussen de winkelende mensen. Mijn fiets van het slot en weg. De Breestraat uit. Met alle kracht die ik heb. Hijgend doorfietsen, zo hard ik kan.
Thuis laat ik me op een stoel zakken. Handen onder mijn hoofd. Blij dat mijn man niet thuis is. Ik wacht tot mijn hart tot rust komt terwijl ik jouw ogen tot spleetjes nog steeds voor me zie.

schrijven20210516_153127.jpg

Nieuwsgierig?

In 2021 komt mijn roman uit.

Wil jij als eerste weten wanneer dat is?

Of wil je alvast verder lezen?

Meld je dan snel aan, zodat je niets mist.

Een boek lezen

Wat lezers zeggen:

 

"Ik ben onder de indruk van het boek. Ik kon niet stoppen met lezen want ik wilde weten hoe het afliep."

"Ik vind het heel goed! In een ruk uitgelezen. Je schrijft heel boeiend en zodanig dat je wil blijven doorlezen. Pageturner wat mij betreft."